Шоумен гласува за първи път като кандидат за депутат.Гласувах за онези

...
Шоумен гласува за първи път като кандидат за депутат.Гласувах за онези
Коментари Харесай

Евгени Минчев: Гласувах за мечтите и молитвите, които правих

Шоумен гласува за първи път като претендент за народен представител.

Гласувах за тези фантазии и молебствия, които върших през последната година. Но в действителност това е еманация на фантазиите и молитвите, които имам, откогато съм роден. Това сподели претендентът за депутат от " Българска социалистическа партия - Обединена левица " Евгени Минчев, откакто пусна гласа си в столичната Испанска гимназия в регион " Оборище ".

На въпрос на какви биха му били целите, в случай че влезе в Народното събрание, Минчев съобщи, приоритет ще му е България.

" И всички подразделения, които са значими за нея - деца, обучение и моята персонална идея - връщане на българите в чужбина ", сподели още кандидат-депутатът.

Заедно с него бе и доцент Наталия Киселова, също кандидат-депутат от лявото обединяване. Тя съобщи, че е гласувала с машина, с цел да се предотврати операция с бюлетините.

" За страдание, все още сме очевидци на една рецесия, която продължава няколко години. Критично ниското равнище на гласоподаване и посланичество на българските жители слага под подозрение действието на българската народна власт ", сподели още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР